Te Amo

Te Amo.
Helt jävla beroende av den låten nu när vi har haft den och lärt oss koreografi till den! SUCK.. hahahah. Det har varit en fantastisk eftermiddag. Jag övningskörde för första gången på en motortrafikled, och det gick bra! Hela eftermiddagen har jag haft dans och det har varit väldigt jobbigt , men roligt! Innan jag skulle åka dit var jag väldigt trött, så det har varit jobbigt. Även om det var jätteroligt blir det såklart lättare och man tappar inte bort sig för man är så trött om man hade varit lite piggare. Men så är det i vilket fall :) Idag var det först två timmar streetdance med Louis Warning, alltid så jävla roligt. Han har en sån skön personlighet, och skämtar med oss ofta. Vi lärde oss en fjärde koreografi totalt idag och det blev till följande låt:

Rihanna - Te Amo

Mycket rolig med lite andra trummor och nästan lite salsa känsla på det hela. Vi har även dansat till en michael jackson remix som temat var krig och vi var soldater. Mycket skoj. Dessutom dansade vi en mera kvinnlig koregrafi till denna låten:
Usher - OMG

SKA POÄNGTERA ATT DANSEN I VIDEON ÄR INTE DEN VI DANSADE FÖRRA LEKTIONEN.

De första två timmarna dansade vi alltså street, och vi fick värma upp själva i början. Efter de var de dags för en kvarts paus och vi fortsatte sedan att ha Ada i två timmar. Det är mer dansteknik, kroppskontroll och fokus (ha blicken på ett ställe) och att förmedlar känslor.  Vi började med att ligga på golvet och värma upp kroppen. Sen fick vi lära oss att vara blixtsnabba på att resa oss, och sedan var snigellångsamma att lägga oss ner, mycket lärolikt även om det inte låter så. Vi fick sedan gå igenom rummet och hålla fokus på det andra hörnet och göra snurrar och andra övningar i musiken. Att fånga publiken var det vi gick vidare till. Vi skulle titta på en person, gå rakt bak och hålla fast blicken, Överkroppen ville till publiken men benen gick bakot. När vi gått bakåt böjde vi oss (eller lutade oss) fram så vi nästan ramlade och sedan sprang vi tillbaka till den vi tittat i ögonen. Mycket lärorikgt. Vi fick även jobba med kroppshållning och hur olika man kan stå och helt enkelt hålla sina händer uppe i luften. Till sist skapade Ada en stretchdans vi gjorde fram och tillbaka på golvet. Som att stå i stående hund, gå ner i spagat, framåtböjningar och andra saker som jag inte ens kan förklara med text. När vi gjort allt detta (det var ju mer än vad jag beskrivit här) fick vi gå runt i rummet .. slappna av och sedan lägga oss ner. Då pratade hon och tackade oss och så tackade vi henne sen! :) Mycket roligt, men som sakt, nästa gång ska jag försöka att vara lite mer alert!

Nu blir det lite plugg och sen ska jag göra lite andra saker ! :) Dags att dra. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0